Haaklessen bij Atelier Kleurstof- Meelfabriek Leiden

voor beginners en gevorderden

 

In het prachtige atelier van Atelier Kleurstof binnen de Meelfabriek in Leiden geven we wekelijks haaklessen op woensdagavond en donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur. In de industriële omgeving van de voormalige Meelfabriek proef je het ambacht! 

Beginners en gevorderden werken dóór en naast elkaar. Wél zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen vaste clubje te werken; een creatief en gezellig moment voor jezelf!

 

Je kunt je eigen materiaal meenemen, maar speciaal voor beginners hebben we een kleine voorraad materiaal om mee te beginnen. Voor de eerste les hoef je dus niets mee te nemen. Documentatie om thuis verder te oefenen krijg je van ons mee!

 

Voor wie:

De lessen zijn bedoeld voor volwassenen.

 

Tijd:

woensdagavond       20:00 - 22:00

donderdagavond     20:00 - 22:00

 

Prijs:

Strippenkaart 3 x haaklessen € 57,50
In de eerste les koop je een strippenkaart voor 3 lessen die 4 les-weken geldig is, dus als je een keer niet kunt komen is dat geen probleem. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een gemiste les op een andere lesdag in te halen. Je hoeft niet direct te betalen: je ontvangt een factuur via je mail.

 

Inbegrepen in de prijs:

We bieden je een inspirerende ruimte met haaknaalden, scharen, meetgereedschap en een gezellige stamtafel met koffie, thee en iets lekkers. Gebruik daarvan is inbegrepen in de prijs.

 

Locatie:

Ons inspirerende atelier vind je in het Riffellokaal van De Meelfabriek in Leiden, Maalderijstraat 2, 2312WW, Leiden. 

 

Parkeren:

 Als je met de fiets bent kun je die parkeren in de fietsenstalling naast de ingang van de binnentuin gelegen aan de Oosterkerkstraat.

Je kunt de auto parkeren in de Meelfabriek garage met de ingang tegenover het Lakenplein (https://demeelfabriek.nl/bereikbaarheid/).  Buiten de singel is het parkeren ná 19:30 gratis.

 

Inschrijven

Inschrijven kan via de contactpagina . Je kunt ook een mail sturen naar info@ashicrochet.nl.

 

De inschrijving is pas definitief nadat je de eerste strippenkaart betaald hebt. Elke eerste les van een nieuwe strippenkaart betaal je de strippenkaart – jouw plekje blijft bezet voor jou tot je ons laat weten te willen stoppen. De les gaat door bij minimaal 3 cursisten. 

 

Opgelet! De strippenkaart is 4 lesweken geldig, daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Ashi Crochet even na.