Haaklessen bij Atelier Fabrique in Wassenaar

voor beginners en gevorderden

 

In het prachtige atelier van Atelier Fabrique  in het centrum van Wassenaar geven we wekelijks haaklessen op donderdagochtend én vrijdagochtend van 10 tot 12 uur. Beginners en gevorderden werken dóór en naast elkaar aan de stamtafel achterin de winkel. Daarbij krijg je als cursist 10% korting op alle garens en fournituren in de winkel!

Je kunt je eigen haaknaalden meenemen: daarnaast is het de bedoeling dat je met garen uit de winkel werkt. Voor de eerste les hoef je dus niets mee te nemen!

Wél zo gezellig, inspirerend en heel productief om iedere week met je eigen vaste clubje te werken; een creatief en gezellig moment voor jezelf!

 

Voor wie:

De lessen zijn bedoeld voor volwassenen.

 

Tijd:

donderdagochtend   10:00 - 12:00

vrijdagochtend           10:00 - 12:00

 

Prijs:

Strippenkaart 3 lessen: € 57,50
In de eerste les koop je een strippenkaart voor 3 lessen die 4 les-weken geldig is, dus als je een keer niet kunt komen is dat geen probleem. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een gemiste les op een andere lesdag in te halen. Je hoeft niet contant te betalen: je ontvangt bij reservering vanzelf een factuur via je mail.

 

Inbegrepen in de prijs:

We bieden je een inspirerende ruimte met haaknaalden, scharen, meetgereedschap en een gezellige stamtafel met koffie, thee en iets lekkers. Gebruik daarvan is inbegrepen in de prijs.

 

Adres:

Van Hogendorpstraat 69 - Wassenaar

 

Parkeren:

Er is bij de winkel voldoende mogelijkheid om je fiets te parkeren.

De auto kun je in het centrum van Wassenaar gratis parkeren maar vergeet niet om je parkeerschijf te gebruiken!

 

Inschrijven

Je kunt je ter plekke inschrijven bij Atelier Fabrique of via de contactpagina.

Je kunt ook een mail sturen naar info@ashicrochet.nl.

 

De inschrijving is pas definitief nadat je de eerste strippenkaart betaald hebt. Elke eerste les van een nieuwe strippenkaart betaal je de strippenkaart – jouw plekje blijft bezet voor jou tot je ons laat weten te willen stoppen. De les gaat door bij minimaal 3 cursisten. 

Opgelet! De strippenkaart is 4 lesweken geldig, daarna vervallen eventuele niet genoten lessen. Natuurlijk doen we ons uiterste best om rekening te houden met eventuele persoonlijke omstandigheden mochten die zich voordoen. Lees de algemene voorwaarden van Ashi Crochet even na.