PRIVE HAAKLESSEN

 

Wil je graag met één-op-één begeleiding aan de slag omdat je een specifiek (intensiever) project hebt of liever alleen les wilt? Dat kan in een privé haakles. We gaan dan samen met jou aan de slag om je eigen project, op je eigen tempo te (leren) haken zoals jij het wilt. Je kunt oneindig vragen stellen en we bieden alle hulp en begeleiding om jou goed verder te helpen: garen en naald advies, patronen lezen (geschreven of tel-tekening), nieuwe steken leren; alle antwoorden op jouw vragen zijn voorhanden!

Prijs: € 120,00 per les van 2 uur (excl reiskosten).Inbegrepen in de prijs

Samen gaan we op zoek naar een patroon dat aansluit bij de vaardigheden die je al hebt en kijken we welke uitdaging je aan wilt gaan! Als je zelf al duidelijk weet wat je wilt (leren) haken kan dat natuurlijk ook. Ook bespreken we van tevoren welk materiaal je het beste kunt gebruiken. Op de door jou gekozen locatie of in een van onze ateliers gaan we direct aan de slag.

Tijd

Deze lessen zijn op afspraak in te plannen.

 

Locatie

Deze haaklessen vinden, in overleg, op gewenste locatie plaats.

 

Aanmelden/informatie aanvragen:

Kan via de contactpagina.  Je kunt ook een mail sturen naar info@ashicrochet.nl.

 

Opgelet!  De haakworkshop is te annuleren tot 24 uur van tevoren, in overleg zoeken we een nieuwe datum die valt binnen 30 dagen na de afgesproken datum. Inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald bij afwezigheid op de privé haaklessen. Lees de algemene voorwaarden van Ashi Crochet even na.